Avís legal


Identificació i Titularitat


En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, la Titular exposa les seves dades identificatives:

  • Titular: Èrica Ricart Peñuelas
  • NIF: 39382500Z
  • Domicili: Plaça Major, 2 08259 Fonollosa (Barcelona)
  • Correu electrònic: forndefonollosa@gmail.com

Finalitat


La finalitat del lloc Web forndefonollosa.cat es la venda online, amb repartiment a domicili o recollida als punts de distribució, dels productes elaborats al Forn de Fonollosa.

Condicions d’ús


La utilització del lloc Web li atorga la condició d’Usuari, i implica l’acceptació total de les clàusules i condicions d’ús que s’inclouen a les pàgines:

  • Avís legal
  • Política de Privacitat

Si no està d’acord amb totes i cadascuna d’aquestes clàusules i condicions abstinguis d’utilitzar aquest lloc Web.


L'accés a aquest lloc Web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb la Titular.


A través d'aquest lloc Web, la titular li facilita l'accés i la utilització de diversos continguts que el titular o els seus col·laboradors han publicat per mitjà d'Internet.


A tal efecte, vostè està obligat i compromès a NO utilitzar qualsevol dels continguts del lloc Web amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest avís legal o per la legislació vigent, lesiu dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats per la Titular, d'altres usuaris o de qualsevol usuari d' Internet.

 

Mesures de seguretat

Les dades personals que faciliti a la Titular poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a la persona titular, que assumeix totes les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d'acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.
No obstant això, ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant la Titular no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions als sistemes informàtics (programari i maquinari) de l'Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos.
No obstant això, la Titular posa tots els mitjans necessaris i pren les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d'aquests elements nocius.

 

Dades personals

Vostè pot consultar tota la informació relativa al tractament de dades personals que recull la Titular a la pàgina de la Política de Privacitat.

 

Continguts

La Titular ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos al lloc web de fonts que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, la Titular no garanteix que sigui exacta , completa o actualitzada. La Titular declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines d'aquest lloc web.


Queda prohibit transmetre o enviar a través del lloc Web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets de la Titular o de tercers.


Els continguts del Lloc Web tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància han d'usar-ni considerar com a oferta de venda, sol·licitud d'una oferta de compra ni recomanació per realitzar qualsevol altra operació, llevat que així s'indiqui expressament.


La Titular es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut del Lloc Web, els vincles o la informació obtinguda a través del lloc web, sense necessitat de previ avís. La Titular no és responsable dels danys i perjudicis que es puguin derivar de la utilització de la informació del lloc web o de la continguda en les xarxes socials de la Titular.


Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets estan reservats. 
Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les següents condicions: la reproducció, emmagatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense el consentiment previ exprés i per escrit de la Titular.

 

Limitació de responsabilitat

La informació i serveis inclosos o disponibles a través d'aquest lloc web poden incloure incorreccions o errors tipogràfics. De forma periòdica el titular incorpora millores i / o canvis a la informació continguda i / o els Serveis que pot introduir en qualsevol moment.


La Titular no declara ni garanteix que els serveis o continguts siguin interromputs o que estiguin lliures d'errors, que els defectes siguin corregits, o que el servei o el servidor que ho posa a disposició estiguin lliures de virus o altres components nocius sense perjudici que el titular realitza tots els esforços a evitar aquest tipus
d'incidents.

La Titular declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels Serveis o continguts oferts a Internet, qualsevol que sigui la causa. Així mateix, la titular no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d'aquestes caigudes, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que pugui ser causat per causes alienes a la Titular.


Abans de prendre decisions i / o accions amb base a la informació inclosa en el lloc web, la titular li recomana comprovar i contrastar la informació rebuda amb altres fonts.

Jurisdicció


Aquest Avís Legal es regeix íntegrament per la legislació espanyola. Sempre que no hi hagi una norma que obligui a una altra cosa, per a quantes qüestions se suscitin sobre la interpretació, aplicació i compliment d'aquest Avís Legal, així com de les reclamacions que puguin derivar-se del seu ús, les parts acorden sotmetre als jutges i tribunals de la província de Barcelona, amb renúncia expressa de qualsevol altra jurisdicció que els pogués correspondre.

Contacte


En cas que vostè tingui qualsevol dubte sobre aquestes Condicions legals o vulgui fer qualsevol comentari sobre aquest lloc web, pot enviar un missatge de correu electrònic a: forndefonollosa@gmail.com