El Forn

L'obrador

Al nostre obrador treballem de manera tradicional, acompanyats només de l'amassadora i la balança. Cada peça es tallada, pesada i formada a mà.

Elaborem tots els nostres productes amb farines ecològiques i de proximitat, comprades a la Farinera Roca d'Agramunt (l'Urgell) i a Fruits del Secà a la Llavinera (l'Anoia).

Els nostres pans fermenten durant hores amb massa mare d'espelta integral. Aquestes llargues fermentacions, aporten al pa una major durabilitat i un sabor intens.

Tota la producció es cuita al forn de llenya, amb capacitat per a un centenar de pans. És tot el que podem oferir diàriament.

Ens podeu trobar...

 A FONOLLOSA

Ho elaborem tot a l'obrador de Fonollosa, on també pots comprar els nostres productes de dimarts a divendres de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00.

 

Per assegurar la teva compra, recomanem que et donis d'alta a la web i facis la comanda com a mínim amb un dia d'antelació.

Entrega a domicili

Pots fer la teva comanda a set dies vista desde la nostra web i recollir-la a la nostra botiga de Fonollosa. Si la comanda és superior a 14€, te la portem a casa de franc. L'horari d'entrega serà entre 13:00h i 16:00h.

  dimarts dimecres dijous divendres
Manresa        
Sant Joan de Vilatorrada        
Santpedor        
Fals        
Aguilar de Segarra        
Calaf        
Rajadell        

Si vius en un punt fora del núcli urbà i vols rebre la comanda a casa, contacta amb nosaltres.

Una tradició que ve de lluny

Ho elaborem tot al petit obrador i forn de llenya que es troba a la plaça Major de Fonollosa. Tot i que portava mes de 20 anys sense activitat quan el vam rehabilitar, la història com a fleca d'aquesta casa ve de lluny...

La primera notícia que en tenim data del 1895, quan l'amo de la casa hi construí el forn per al forner Gaspar Muixí, natural d'Aguilar de Segarra i la seva dona Francesca Cots Bonvehí.

El 1923 Càndid Busquets, forner de Talladell i casat amb Gertrudis Balsells Pasada, hi continuaren l'activitat.

El 1928 va passar a mans de Celdoni Clarena Vila, que va apendre l'ofici a Barcelona, i es va fer càrrec del negoci. El qual pels anys 50 va contractar el forner Climent Forradellas Mora.

Entorn els anys 60 continuà en Josep Valentí Clarena Calmet fins els anys 70, quan arrendaren el negoci a en Mateu Rambla Parés i la seva dona Francesca Ballart de Torrafarrera.