Condicions de Venda


Els preus de venda que apareixen al lloc Web inclouen tots els impostos.

L’Usuari pot escollir realitzar el pagament mitjançant la passarel·la de pagament del lloc Web o en el moment de l’entrega/recollida, exceptuant les comandes inferiors a 12€, que sempre s’hauran de pagar al mateix moment de realitzar la comanda.

NO s’admeten cancel·lacions de comandes.

NO s’admeten reclamacions passades 24 hores de la recepció del producte.

Per a realitzar una reclamació es demanarà que l’Usuari porti el o els productes que considera en mal estat, al Forn de Fonollosa o a qualsevol altre punt de recollida d’aquest. Després de valorar l’estat del producte, es decidirà o no reemplaçar-lo. MAI s’abonarà el preu que l’Usuari hagi pagat per aquell producte o productes.

Formes de pagament

La forma de pagament de la botiga és mitjançant tarja de crèdit o dèbit, essent admeses Visa, Visa Electron 4B, Euro6000, MasterCard, American Express y Maestro.

Formas de pago

Així mateix, en funció del compte d'usuari, s'acceptarà el pagament a l'entrega o recollida o bé aplaçada (albarà i factura) de la comanda.

Seguretat dels mitjans de pagament electrònics

El lloc web usa tècniques de seguretat comunment acceptades a la indústria emprant només comunicacions sobre SSL, encriptades i, exclussivament sobre protocol HTTP 2.0. L'establiment mai guarda ni coneix dades identificatives de tarjetes, essent aquestes enviades en forma de token encriptat previament per la entitat operadora de la passarela de pagament si s'escau o per redirecció a la mateixa pasarela.

Servei d’entrega a domicili

Aquest servei serà gratuït per a comandes superiors a 14€, i dins els nuclis urbans de les següents poblacions: Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Santpedor, Sant Fruitós de Bages, Fonollosa, Rajadell i Aguilar de Segarra.


Per a altres supòsits la Titular acordarà amb l’Usuari l’import mínim de comanda per a la realització d’aquest servei.

La Titular es reserva el dret de modificar o anular aquest servei, així com d’incloure o excloure alguna població de les abans esmentades.